omaya@live.dk   |   +45 26 24 44 92

REIKI HEALING

reikiimageREIKI

Er et japansk ord, der betyder UNIVERSEL LIVSENERGI.

Det er den healingskraft, som vi alle kender som altomfattende ubetinget kærlighed. Reiki virker gennem healerens hænder og føles som en rar og behagelig varme af modtageren, som dermed slapper dejligt af. Den tilførte energi er tætflydende og næsten fysisk og øger den energistrøm, der flyder i krop og aura. Den giver mere styrke og kraft til alt, hvad du foretager dig.

 

REIKI – HÔ, REIKI – HEALING

mikao_usuiEr et urgammelt sundhedssystem, som japaneren Mikao Usui genopdagede for ca.150 år siden. Med Reiki kan vi give hele selvstændige behandlinger, SOM VIRKER.

KI – energien, den universelle guddommelige energi, der transmitteres gennem Reiki-behandlerens hænder til klienten, giver hver enkelt af os det, vi har brug for netop nu, både fysisk, psykisk og åndeligt.

Når kroppen kommer i balance, vil harmonien brede sig, blokeringer forsvinde og vores naturlige immunforsvar vil rette op på skete skader osv.

 

USUI brugte Reiki til først at helbrede sine klienter for fysiske sygdomme, men opfordrede dem samtidigt til at ændre deres negative tanke – og livsmønstre og dermed hjælpe dem til at blive ansvarlige for deres eget liv. Derfir er Reiki også en udviklingsvej.

 

En metode til brug ved healing af dig selv.   

I de fleste healingsformer er det lettere at heale andre end at heale sig selv. Reiki – hô gør begge dele lige simpelt. Du lærer på kursus 1 nogle grundlæggende håndpositioner og opfordres til at behandle dig selv dagligt med disse. Du får Reiki-energien til at flyde blot ved at lægge hænderne på dig selv.

Den øgede energitilstrømning, som krop og aura udsættes for, bevirker, at de positive oplevelser i livet bliver flere, og at livet som helhed føles mere intenst, dybere, rigere og tættere på.

Reiki bringer os derhen, hvor vi har mest behov at være og accelererer alle processerne i vores udvikling.

Derfor er Reiki en kilde til daglig glæde og taknemmelighed.

 

En metode til brug ved healing af andre.

Healingskraften kan bruges til healing af både mennesker, dyr og planter og selv døde ting. En metode, du altid har lige ”ved hånden”.

 

Et system til selvudvikling.

Efter din indvielse til Reiki vil du normalt opleve, at du ikke mere er den samme person som før. Du udvikler dig på flere fronter, afhængigt af dit nuværende stade.

Evner, du ikke vidste, du havde, vil du måske opdage. Mange bliver bedre til det, de beskæftiger sig med eller interesserer sig for.

chakra

 

En meditationsform 

Når du giver Reiki – hô til dig selv eller andre, vil du som regel komme på det, der videnskabeligt kaldes alfa  -plan, en form for meditativ tilstand. Du behøver ikke at lære dig at meditere, det kommer helt automatisk ved hjælp af Reiki.

Reiki er ikke tilknyttet nogen religiøs filosofi eller mediativ praksis, men understøtter, hvad du selv er i gang med.

 

Medlemskab af en spirituel gruppe af lysarbejdere.   

Efter dit første Reiki kursus er du automatisk medlem af en spirituel gruppe med samme baggrund. Alle er blevet indviet til Reiki -kraften. Uanset skole eller retning er man medlem af dette ”broderskab”.

Reki helbredelsesevnen aktiveres af en Reiki – mesters indvielse.      

 

Reiki

 

   giver vore tanker og hænder større kraft,

vore ord en større vægt og

vor kærlighed en større rækkeevne.

 

Reiki bringer os i tættere kontakt med, hvem vi er

og viser os større dybde i forhold til andre.

 

Når vi hjælper andre med deres sygdomme, sorger og smerter,

lærer vi samtidigt, at hjælpen går begge veje.

 

Som behandlere bliver vi selv opladede og styrkede,

mens vi deltager i den helbredende proces.

Det er smukt.

 

japanfujiama30764