omaya@live.dk   |   +45 26 24 44 92

EN ALMINDELIG BEHANDLING

EN ”ALMINDELIG” AFBALANCERING

Når du kommer i min klinik har du sikkert følt dig usikker på:
• en fysisk lidelse
• en følelse
• et mentalt spørgsmål

 

testUanset hvad, så er det DIN krop, der kommer med svarene, når vi i fællesskab tester.
Hvordan kan kroppen have så fint et redskab?
Det er svært at forklare. Det skal opleves!!

 

(Utallige gange har jeg stået på messer og testet folks umiddelbare reaktion på deres eget navn (her holder de energien i musklen) og på et fremmed navn – og set folks reaktion, når de mister energien i deres system ved at påstå, at de hedder noget andet, end de gør.)

 

Hos Omaya kan du trygt lægge dig tilrette på briksen, for det eneste, der tæller her, er DINE svar.

 

Når vi i fællesskab har fundet et MÅL med afbalanceringen afhængig af den uro du kom med, spørger vi igen din krop, hvilken af de 15 afbalanceringsmetoder din krop vil have, og så gennemfører vi denne.

 

Omayas opgave er at lytte til din krops signaler, at hjælpe dig igennem de processer, der kommer frem og at sørge for, at du er HELT afbalanceret, når du forlader klinikken.

 

en-alm-behandlingTit skal vi i en regression (tilbageføring til et tidligere tidspunkt i dit liv) for at afdække de tankemønstre, du vedtog med dig selv i en tidlig alder, og som nu ikke længere tjener dig, og derfor skal laves om.

 

Her er et eksempel på en mand, der tror, han er et værre klumrehoved. Han har altid fået at vide, at han har ti tommelfingre.

Hvordan skal han kunne have tillid til sin egen ydeevne?
Hvordan skal han have tillid til sig selv?
Derfor bliver din indre video tændt, du oplever den episode, som var vigtig for dig, og du kan selv med dine nuværende voksne øjne se, at det ikke længere er smart at tænke på den måde.

 

Så må du vælge at vise hjernen, hvordan du nu vil have den til at tænke.

hjernenOfte er det med en sætning – plus en øjenrotation eller en integration, at du lærer hjernen, at nu skal den tænke på en ny måde. Det er altså noget, du selv styrer, om du vil.
Det kan også være en lyd, en bestemt tone, en berøring af et eller flere punkter, en farve eller en lugt, der kan hjælpe dig med at komme af med det gamle tankemønster. Igen får kroppen mulighed for at ytre sig i testen.

Til slut tester vi om dine nye tankemønstre giver dig 0% ´s stress på mentalt, følelsesmæssigt og fysisk legeme.

 

Velkommen i Energibriksens klinik hos Omaya

 

ØJENROTATION: Tommel og ringfinger holdes sammen på begge hænder. Albuerne ud til siden. Pegefinger og langemand placeres på pandepunkterne. Mens det anførte fremsiges langsomt og tydeligt – gentagne gange roteres øjnene i yderstillingerne begge veje rundt.

INTEGRATION: Tommel og ringfinger holdes sammen på begge hænder. Armene strækkes ud til siderne. Fødderne 30-40 cm fra hinanden. Fremsig det anførte samtidig med, at hænderne føres frem foran kroppen og foldes. Fødderne samles. Træk hænderne ind til hjertet. Gentag tre gange.